Pentru a face cumparaturi online parcurgeti urmatoarele etape:

1.selectati produsul dorit (detalii despre produs puteti obtine dand click pe fotografia produsului sau pe "detalii"

2.dati click pe icoana "cos" (se va deschide o fereastra de unde aveti urmatoarele optiuni:

  • stergere produs (in caz ca ati selectat alt produs decat cel dorit)
  • modificarea cantitatii dorite
  • inapoi la cumparaturi (in cazul in care doriti sa selectati si alte produse)
  • "mergi la casa" pentru a valida comanda

3.Pentru a valida comanda trebuie sa va inregistrati: sa completati campurile: "user" si "parola". In cazul in care sunteti utilizator nou, dati click pe: "utilizator nou" si dupa ce va alegeti un nume de utilizator si o parola, completati campurile corespunzatoare. Veti primi un mesaj prin e-mail si urmarind instructiunile, veti obtine un cont autorizat.

4.Comanda dumneavoastra va fi prelucrata si veti primi o confirmare a comenzii prin e-mail.

5.Livrarea se face in orice localitate din Romania, intr-un interval de 24-48 ore, functie de locatia destinatarului.

NOTA !Verificati cu atentie corectitudinea datelor completate. De acestea depinde reusita livrarii.
Completati toate campurile !
Campurile marcate cu ( * ) sunt obligatorii doar pentru persoane juridice.
Imaginile prezentate pot diferi de cea a produsului ales.
Masa maxima a coletului comandat nu poate depasi 40 kg.
Din motive de securitate a transportului, nu putem livra acumulatori auto prin servicii de curierat.
Plata bunurilor comandate se face prin sistemul RAMBURS, in momentul livrarii. La valoarea marfii se adauga valoarea transportului care este de 10 lei + T.V.A. / anvelopa.
Pentru produse de alt tip, plata transportului variaza intre 10 si 45 lei + T.V.A./ colet, in functie de masa si volumul coletului.

Prelucrarea datelor personale

Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date are ca scop principal cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date.

Ce date personale prelucram?

Datele personale pe care le prelucram sunt, in principal, datele dumneavoastra de identificare, solicitate in formularul de comanda online, tranzactionale, financiare, demografice, de localizare sau alte date personale pe care le colectam direct de la dumneavoastra, sau din surse publice (ex. cod postal).

Cum prelucram datele dumneavoastra personale?

Prelucram datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acela de a va furniza produse si servicii, de a va identifica prin intermediul mijloacelor de comunicare sau in sediul nostru, in scop de marketing, pentru imbunatatirea si dezvoltarea produselor si serviciilor pe care vi le oferim, pentru a preveni si combate fraudele etc. Prelucrarea datelor personale se intemeiaza intotdeauna fie pe executarea contractelor incheiate cu noi (comenzile pe care ni le-ati trimis), pe nevoia de a respecta o obligatie legala, pe interesul nostru legitim sau un interes public major sau, dupa caz, pe consimtamantul dumneavoastra daca v-ati manifestat optiunea in acest sens.

Cum puteti sa administrati acordurile exprimate?

Pentru a va putea oferi produse si servicii personalizate, respectiv cat mai apropiate de interesele dumneavoastra, putem prelucra date personale care permit identificarea preferintelor si/sau a comportamentului dumneavoastra, inclusiv prin procese automate, care nu presupun interventie umana. Pentru aceasta, respectiv pentru comunicarile de marketing direct, vom tine intotdeauna cont de optiunile dumneavoastra.
Ca sa fie cat mai simplu pentru dumneavoastra, trebuie sa stiti ca puteti verifica si modifica oricand acordurile existente solicitand acest lucru la sediul societatii.

Comunicam date personale catre alti destinatari?

Pentru a va oferi servicii cat mai competitive, pentru a executa tranzactiile pe care le initiati, pentru indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin sau in alte scopuri legitime este posibil sa transmitem datele dumneavoastra personale catre autoritati publice, organe judiciare, birouri notariale, consultanti externi si alte entitati, alte institutii financiar-bancare, imputerniciti catre care am externalizat furnizarea anumitor servicii si alte categorii de destinatari, din Romania, asigurandu-ne insa intotdeauna ca instituim garantii adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastra (spre exemplu, clauze contractuale standard, existenta unor reguli corporatiste obligatorii etc).

Cat timp prelucram datele personale?

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea.

Care sunt drepturile dumneavoastra si cum pot fi exercitate?

Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii Regulamentului beneficiati de drepturi aditionale. Iata lista completa a drepturilor pe care le aveti:

•Dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dumneavoastra personale;

•Dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa;

•Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;

•Dreptul la restrictionarea prelucrarii - puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;

•Dreptul de opozitie – puteti sa va opuneti, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;

•Dreptul la portabilitatea datelor - puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;

•Dreptul de a depune plangere - puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

•Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dumneavoastra, il puteti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;

•Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si puteti contesta decizia.

Va puteti exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari la sediul nostru. In plus, am numit un Responsabil pentru Protectia Datelor care poate fi contactat daca exista nelamuriri cu privire la orice aspect ce tine de protectia datelor personale, prin transmiterea unei cereri la datele de contact mentionate mai jos sau prin posta, la sediul firmei.

Responsabil pentru protectia datelor pentru S.C. Franck S.R.L.:

Trandafir Gabriel

Tel: +40 256 217 129

Fax: +40 256 217 130

e-mail: gabriel@franck.ro

web design & development: Web Art Design